Den här webbplatsen använder cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjlig! Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies.
Menu

Våra öppettider:  stängt för säsongen

Banan: stängd  Startförbud: 

 

Aktiviteter

Aktiviteter

2019

* Du behöver inte vara medlem i Hässelby GK för att vara med på Damernas uppstartsmöte, måndagsgolfen eller onsdagsgolfen. Dock behöver du vara medlem i någon golfklubb.

* Damernas uppstartsmöte är i år den 15/4 kl 18.00 i klubbhuset på grund av påsken. Vi hoppas att vi ses då! Precis som förra året kommer vi att få hjälp av Petra med att visa säsongens nya golfkläder.

* Damernas måndagsgolf 6/5 - ca 16/9 (med uppehåll för juli månad). Första boll (tävlingsboll) går ut 18.00 och följande bollar beroende på deltagarantal går ut from 18.10.  Anmälan via mail till damerna@hasselbygolf.se under helgen men senast 14.00 söndagen dagen innan.

* Damernas onsdagsgolf för nya golfdamer och golfdamer på väg ner till 36 i hcp  - Det är glädjande att fler damer med 36 ihcp kan vara med på onsdagarna och stötta våra nya damer.

    Det är roligt att det är ett sådant stort intresses för onsdagsgolfen, men det innebär just nu att våra resterande datum - 28/8, 4/9 och 11/9 är helt fullbokade. Har dessutom fler på kö för att hoppa in vid avhopp

Vi hade plats för 2 damer på väg ner till 36 i hcp per boll, och vi är 2 damer med 36 eller lägre i handicap.   

  Anmälan sker i förväg för respektive datum men senast söndagen innan respektive onsdagsgolf och skickas till damerna@hasselbygolf.se   Viktigt att du anger vem du är, ditt golfid och  att du anger att du vill vara med på onsdgasgolfen och vilket datum. Därefter kommer vi att lägga till dig på en maillista för onsdagsgolfen och skicka ut info löpande.  

* Slagtävling på måndagsgolfen. Den som vill är med och tävlar på måndagarna och resultatet läggs upp vart efter på Damernas måndagsgolf webbsida och säsongens bästa resultat presenteras på avslutningsfika i september. 

* Hässelby golfdamer planerar även i år spel tillsammans på Troxhammars 12 hålsbana (3/8) och även på Bro-Bålsta GK  (12/5)

* FACEBOOK-GRUPP

Hässelby golfdamer har en egen facebook-grupp -  Hässelbygolfdamer . Den som vill vara med i gruppen går in i Facebook och begär medlemskap. Vi hoppas på att så många som möjligt vill ansluta sig! Välkomna!