Den här webbplatsen använder cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjlig! Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies.
Menu

Våra öppettider:  receptionen 09.00 -15.00

Banan: sommargreener  Startförbud: 

 

Aktiviteter

Aktiviteter

GOLFSTAR/HÄSSELBY BANAN ÖPPNAS FÖR SÄSONGEN 25/3 KL 12.00

 

2020

* Du behöver inte vara medlem i Hässelby GK för att vara med på Damernas uppstartsmöte, måndagsgolfen eller onsdagsgolfen. Dock behöver du vara medlem i någon golfklubb.

* Damernas uppstartsmöte är i år den 20/4 kl 18.00 i klubbhuset. Vi hoppas att vi ses då! 

* Damernas måndagsgolf 4/5 - ca 16/9 (med uppehåll för juli månad). Första boll  går ut 18.00 och följande bollar beroende på deltagarantal går ut from 18.10.  Anmälan detaljerad info kommer...

* Damernas onsdagsgolf för nya golfdamer och golfdamer på väg ner till 36 i hcp  - Vi behöver fler damer med 36 i hcp som kan vara med på onsdagarna och stötta våra nya damer.    Vi har plats för 2 damer på väg ner till 36 i hcp per boll, och vi är 2 damer med 36 eller lägre i handicap.   

  Anmälan detaljerad info kommer ...  

* Slagtävling på måndagsgolfen om intresse finns. Den som vill är med och tävlar på måndagarna och resultatet läggs upp vart efter på Damernas måndagsgolf webbsida och säsongens bästa resultat presenteras på avslutningsfika i september. 

* Hässelby golfdamer planerar även i år spel tillsammans på andra banor, Troxhammar var ett populärt alternativ och i år satsar vi nog även på att spela på någon av GolfStars 9 håls banor.

* Om intresse finns kan vi också gå tillsammans och se på någon golftävling, t.ex Scandinavian Mixed på Bro Hof.

* FACEBOOK-GRUPP

Hässelby golfdamer har en egen facebook-grupp -  Hässelbygolfdamer . Den som vill vara med i gruppen går in i Facebook och begär medlemskap. Vi hoppas på att så många som möjligt vill ansluta sig! Välkomna!