Den här webbplatsen använder cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjlig! Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies.
Menu

Våra öppettider:  må - to 08.00 - 19.45, fr - sö 08.00 - 17.45

Banan: öppen  Startförbud:   

 

Aktiviteter

Aktiviteter

2019

* Du behöver inte vara medlem för att vara med på Damernas uppstartsmöte, måndagsgolfen eller onsdagsgolfen.

* Damernas uppstartsmöte är i år den 15/4 kl 18.00 i klubbhuset på grund av påsken. Vi hoppas att vi ses då! Precis som förra året kommer vi att få hjälp av Petra med att visa säsongens nya golfkläder.

* Damernas måndagsgolf 6/5 - ca 16/9 (med uppehåll för juli månad). Första boll (tävlingsboll) går ut 18.00 och följande bollar beroende på deltagarantal går ut from 18.10.  Anmälan via mail till damerna@hasselbygolf.se under helgen men senast under söndagen dagen innan.

* Damernas onsdagsgolf för nya golfdamer  - vi återkommer med detaljer på Damernas uppstartsmöte den 15/4 men det är glädjande att fler damer med 36 ihcp kan vara med på onsdagarna och stötta våra nya damer. . Anmälan skickas till damerna@hasselbygolf.se  eller sms till 0733-304754. Viktigt att du anger vem du är, ditt golfid och  att du anger att du vill vara med på onsdgasgolfen och vilket datum. Därefter kommer vi att lägga till dig på en maillista för onsdagsgolfen och skicka ut info löpande. 

* Slagtävling på måndagsgolfen. Den som vill är med och tävlar på måndagarna och resultatet läggs upp vart efter på Damernas måndagsgolf webbsida och säsongens bästa resultat presenteras på avslutningsfika i september. 

* Hässelby golfdamer planerar även i år spel tillsammans på Troxhammars 12 hålsbana och förslagsvis även på Bro-Bålsta GK och Vallentuna GK.

* FACEBOOK-GRUPP

Hässelby golfdamer har en egen facebook-grupp -  Hässelbygolfdamer . Den som vill vara med i gruppen kan maila till: damerna@hasselbygolf.se eller gå in i Facebook och begära medlemskap. Vi hoppas på att så många som möjligt vill ansluta sig! Välkomna!