Den här webbplatsen använder cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjlig! Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies.
Menu

Våra öppettider:  må - fr 09.00 - 18.45, lö - sö 08.00 - 18.45

Banan: öppen  Startförbud: lö 5/10 00.00 - 11.00

 

Verksamhetplan

Verksamhetsplan 2019

1. Uppstartsmöte i klubbhuset  måndag den 15/4 2019 kl 18.00. Information, önskemål och förväntningar. 

2. Damgolfen börjar måndag 6/5 kl 18.00 och pågår därefter varje måndag t.o.m mitten september, med undantag för juli då verksamheten kommer tar en paus med eventuell måndagsgolf beroende på önskemål och vilka som är på plats och kan hjälpa till.    Anmälningsrutinen har ändrats till att Damerna anmäler sig via mail till  damerna@hasselbygolf.se under helgen innan Måndagsgolfen. 

Inte heller i år kommer vi att dela in bollarna i nivåer utan vi lottar ut starttid i de olika bollarna för att fler ska lära känna varandra. 

Under spridda måndagar kommer vi som förra året att ha olika tävlingsmoment, lite kopplat till klubbens tävlingar helgen efter måndagsgolfen. Förra året uppskattades blandningen av tävlingar så vi fortsätter med bl.a putt-tävling, poängbogey, slaggolf, scramble och mini Ryder Cup och uppmuntrar damerna att prova spela från gul tee.

Målet i år är återigen att få fler damer att vara med i Hässelby GKs tävlingar. KM är den enda tävingen som har krav på handicap.

Vi kommer naturligtvis även se till att vi spelar måndagsgolf utan tävlingsmoment spritt under säsongen.

Grundläggande ordningsfrågor/golfvett/2019 golfregler kommer att fortsättningsvis diskuteras,  och stegvis introducera basregler för nybörjare under onsdagsgolfen och lite mer avancerade frågor/regler under måndagsgolfen. Golfregler kommer att som tidigare presenteras på damernas Facebook sida Hässelbygolfdamer och via mailutskick.

2. Vi planerar också för onsdagsgolf för våra nybörjardamer. Damer med 36 hcp kan agera fadder och stötta våra nya damer. I år har vi fått fler damer med 36 hcp som är intresserade av att vara med på någon/några onsdagar så vi kommer glädjande nog att kunna utöka onsdagsgolfen en del. Datum presenteras på Damernas uppstartsmöte.

3. En dags golfspel arrangerades förra året på Troxhammars 12-håls bana. Planen är att fortsätta med det på Troxhammar, Vallentuna och Bro-Bålsta om intresse finns. Förslag på datum kommer att presenteras på Damernas uppstartsmöte den 15/4.

6. Förutom detta skall det finnas utrymme och möjlighet för spontana aktiviteter efter önskemål under säsongen. Förslag om golfspel eller aktiviteter kan med fördel läggas in på Hässelbygolfdamer’s Facebook sida.  

7. Avslutning och fika på sista måndagsgolfen i mitten på september.

8. Hässelby golfdamers Facebook sida har blivit en trevlig samlingspunkt för damerna och kommer fortsatt att vara en viktig källa till information och golfutbyte, men mail utskick kommer fortfarande att ske parallellt för utskick till alla damer och till de damer som inte är med i Facebook.