Den här webbplatsen använder cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjlig! Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies.
Menu

Våra öppettider:  må-to 09.00 - 16.45, fr-sö 09.00 - 15.45.

Banan: stängd  Startförbud:   

 

Verksamhetplan

Verksamhetsplan 2018

1. Uppstartsmöte i klubbhuset  måndag den 23/4 2017 kl 18.00. Information, önskemål och förväntningar. Förfrågan om intresserade damer till fadder verksamheten.

2. Damgolfen börjar måndag 7/5 kl 18.00 och pågår därefter varje måndag t.o.m mitten september, med undantag för juli då verksamheten kommer att vara obemannad.    

I år kommer vi inte att dela in bollarna i nivåer utan vi lottar ut starttid i de olika bollarna för att fler ska lära känna varandra. 

Vi kommer dock fortfarande att ha med tävlingsmoment under måndagsgolfen. T.e x vem har högsts poäng, vem har minst antal slag, minst antal puttar och alla kan vara med och tävla oavsett vilken boll man går i. Vill man inte tävla behöver man inte det men kan ändå gå i vilken som av bollarna.

Grundläggande ordningsfrågor/golfvett/regler kommer att diskuteras och stegvis introduceras för nybörjare och lite mer avancerade frågor/regler för de mer erfarna damerna och för  damer som vill satsa på tävling. Golfregler kommer som tidigare att presenteras på damernas Facebook sida Hässelbygolfdamer, via mailutskick och på klubbens anslagstavla.

Målet är att sporra fler damer att utveckla sitt goflspel och att delta i Hässelbys olika tävlingar. Önskemål finns om tävling med enbart damer och vi ser vad vi kan komma fram till tillsammans med tävlingskommittén.

3. Damkommitten fångar upp damernas träningsinresse under säsongen och förmedlar klubbens träningserbjudanden för damerna på vår Facebook sida, via mailutskick och via personliga kontakter på måndagsgolfen.

4. Vi planerar också för onsdagsgolf för våra nybörjardamer.

5. En golfhelg i augusti kan arrangeras vid intresse. 

6.  Avslutning och fika på sista måndagsgolfen i mitten på september.

7. Förutom detta skall det finnas utrymme och möjlighet för spontana aktiviteter efter önskemål under säsongen. 

8. Hässelby golfdamers Facebook sida har blivit en trevlig samlingspunkt för damerna och kommer fortsatt att vara en viktig källa till information och golfutbyte, men mail utskick kommer fortfarande att ske parallellt för utskick till alla damer.