Den här webbplatsen använder cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjlig! Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies.
Menu

Våra öppettider:  15-17/2 kl. 10-14, Säsongsöppning 1 mars

Banan: stängd  Startförbud:   

 

Nyheter

Information från Hässelby Golf

Här samlar vi nyheter samt allmän information som är bra för dig som medlem att ha snabb tillgång till. Du kan även klicka på den kategori du söker information om så får du upp alla artiklar i samma kategori.

Fyller du i din e-postadress under prenumerera får du nyheter och uppdateringar utskickat till dig.


 

  Prenumerera
Kategorier

2018
28 Dec

Här kommer en Gott Nytt År-hälsning från Per

Här kommer en Gott Nytt År-hälsning från Per
Jag vill passa på att tacka för ett fantastiskt 2018 på Hässelby GK. Det har varit så trevligt och inspirerande att få vara en del av Hässelby golf under året. När jag tog jobbet i våras var mina förväntningar höga, men med facit i hand har de överträffats av alla trevliga medlemmar och gäster, alla kunniga arbetskamrater och den fina klubbandan som Hässelby GK har.
Stort tack till Lotta som är en av de mest drivande, proffsiga och energiska ledare jag träffat under mina 45 år inom golfen.
Tack också till Nille, William, Stålis, Bernte, Lisa, Björn, Jimmy, Ramona och alla andra. Jag ser fram emot ett minst lika härligt och spännande 2019!
Gott nytt år önskar Per.
PS. 2019 års kursprogram ligger redan nu på hemsidan under fliken Utbildning. Gå in och läs om vårt stora utbud av kurser och anmäl dig redan nu genom att kontakta klubben på info@hasselbygolf.se.
Kategorier:
  Prenumerera
Kategorier