Den här webbplatsen använder cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjlig! Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies.
Menu

Våra öppettider:  stängt för säsongen

Banan: stängd  Startförbud: 

 

Utbildning

Välkommen till golfskolan!

Vi erbjuder dig en utbildning av högsta kvalité. Våra utbildade instruktörer har gedigen erfarenhet av både golfutbildning och pedagogik.

Vi har kurser för såväl nybörjare och för dig som har spelat mer. Det finns även flera kurser som fokuserar sig på en viss del av golfen, exempelvis närspelsträning.

För att få ett helt personligt upplägg på träningen, helt efter dina egna målsättningar och ambitioner kan vi erbjuda privatlektioner.

I menyn till vänster finner du olika kurser och lektionstyper. Välj det som passar dig och tveka inte att kontakta oss om du vill ha rådgivning innan du bokar.

Vi ser fram emot att ta emot dig som elev hos oss!

Det här kan vi hjälpa dig med

Din teknik
Varför blir det som det blir och vad behöver du göra för att få ett bättre resultat? 
Vi reder ut grundorsakerna till oönskade resultat och skapar byggstenarna för en teknik som verkligen fungerar.
Du får lära dig orsak och verkan i din sving och får en lösning som du kan omsätta i praktiken.

Dina träningsvanor
Träning kan ge ingen eller negativ effekt om den utförs på fel sätt. Träningens effekt beror på flera faktorer. Det räcker inte att veta hur du ska göra. Du måste också öva på rätt sätt. Vi hjälper dig höja kvaliteten på din träning, så att du får resultat, även om du inte tränar i stora mängder.

Ditt spel
Din förmåga att fokusera på rätt saker när du spelar avgör hur nära din potential du spelar. Med coaching får du hjälp med att spela avslappnat, fokuserat och avlägsna låsningar som hindrar din verkliga förmåga att blomma ut.